A titok az apró részletekben rejlik.

KAPCSOLATFELVÉTEL

Budapest & Balaton környéke

Email: rovidzsuzsi@gmail.com

Tel.: +(36) 20 395 1549

Rövid Zsuzsi

  •  Blog   •  Esküvőszervező legyen, vagy ne legyen

Esküvőszervező legyen, vagy ne legyen

Megoszlanak a vélemények és talán van egy tévhit a párok szerint, hogy ha szervezőt kérnek fel, akkor az, biztos sokba kerül. Ez nem feltétlenül van így. A jó szervező sok mindenben segít, javasol és pár lépéssel az ifjú pár előtt jár, vagyis mindenre gondol. Összefog mindent. Sok terhet le tud venni a vállunkról, aminek köszönhetően élvezhetőbb a szervezési időszak és a nagy nap is. Rengeteg időt és energiát tudnak nekünk spórolni, ahelyett, hogy elveszünk a helyszín, fotós, dekoros, dj stb. keresgélésében. Vannak a tarsolyukban olyan szolgáltatók, akiket a pár igényeit ismerve fel tudnak vonultatni.

A szervezők, mint ahogy más szolgáltatók is, és ezt személyes tapasztalatból mondhatom vannak, akikkel szeretünk (jól) együtt dolgozni. Ez többnyire a végeredményen is meglátszik. Mert az évek során kialakult a bizalom, fontos a megbízhatóság és nem utolsó sorban a rugalmasság.

Vannak dolgok, amik a kulisszák mögött történnek (pl. ki, mikor, merre? stb.) és amibe pároknak nem kell belebonyolódniuk.

Ez nem jelenti azt, hogy szervező nélkül nincs esküvő. Vannak olyan arák (mert többnyire rájuk hárul ez a szerep) akikben egy esküvőszervező veszett el és gördülékenyen intézik a teendőket. Vannak olyan menyasszonyok, akik viszont nem szeretnek szervezni és ezért nem is jutnak egyről a kettőre. Na, ebben az esetben nem haboznék felkeresni egy szervezőt. Még megemlítendő az az eset, amikor a pár külföldön él és nem nagyon ismeri ki magát az itthoni esküvős világban. Alapban ez egyik pártól sem várható el, hiszen ideális esetben csak 1x van esküvő az életünkben.

Szóval, ugye senki sem szeretne egy szervezéstől stresszelt menyasszonyt az esküvő napján?!