Rólam

Kezdőoldal 5 Rólam

Már gyerekkorom óta fontos számomra a környezetem építése és szépítése. A virágok születésemtől fogva körbevesznek, ahogy a stílus, a formák szeretete is. A virágkötészet először a hobbim, majd a munkám is lett egyben. Építész szüleimtől megtanultam, hogyan lehet élettel megtölteni az üres tereket. Legyen az egy otthon, esküvő, családi esemény vagy céges rendezvény.

Egy otthon legyen gondosan megtervezett – észrevétlenül. Ezért tanultam az egyetem után enteriőr tervezőnek, ezért dolgoztam több évet az Otthon magazinnak enteriőr stylisként. És ezért lelkesedem, ha valami újat, valami mást, valami szebbet adhatok annak, aki az otthonban él.
Egy csokor virág legyen olyan finom, ártatlan vagy épp szenvedélyes, mint akinek készül. Hisz számtalan üzenetet hordozhat. Ezeket az üzeneteket közvetíteni pedig felelősség, és művészet. Ezért válogatom össze aprólékos műgonddal a virágokat egy mennyasszony csokrába, vagy akár egy szülinapra.

Munkáim során fontos számomra a teljes összhang megteremtése. Már a tervezés és az ötletelés fázisában részt veszek, hogy minél közelebb kerüljek a megrendelő elképzeléseihez. Mivel nincs két egyforma megrendelő, ezért igyekszem személyre szabni az esemény vagy egy otthon hangulatát. Örömmel valósítok meg újabb és újabb kéréseket.