A titok az apró részletekben rejlik.

KAPCSOLATFELVÉTEL

Budapest & Balaton környéke

Email: rovidzsuzsi@gmail.com

Tel.: +(36) 20 395 1549

Rövid Zsuzsi

  •  Referenciák   •  Romantikus pajta esküvő a fák alatt

Romantikus pajta esküvő a fák alatt

Katja és Károly Írországból szervezték a nagy napjukat. Helyszínnek a Bánó Birtok kis tóparti pajtáját választották. Mire sor került az első személyes találkozóra, már túl voltunk pár e-mail váltáson és skype-oláson. A végeredmény nagyon szerethető lett.

Mindenképp kültéri esküvőt szerettünk volna, rusztikus környezetben, nyáron. Mindemellett, a helyszín kiválasztásakor fontos volt, hogy a ceremónia, a lakodalom, illetve a vendégek elszállásolása is egy helyen történjen, mivel mi magunk és a vendégeink nagy része is külföldről érkezett, a magyar vendégeket pedig szerettük volna kiszakítani a megszokott környezetükből, hogy minden gondot maguk mögött hagyva, felszabadultan ünnepelhessenek velünk a nagy napunkon. Kezdettől fogva 2 éjszakás esküvőt terveztünk (péntek este – vasárnap reggel), hogy nyugodt, stresszmentes környezetben tölthessünk el egy kis időt együtt.

Letisztult, természetes, elegáns stílust választottunk, hogy passzoljon a helyszín meseszép zöld környezetéhez. A stílus rusztikus, Monet-pasztell színvilág, zöld környezetbe ágyazva, természetes hangulatban.

A felsőmocsóládi Bánó Birtokot az interneten találtuk, már az első látogatásunkkor tudtuk, hogy ott szeretnénk megtartani az esküvőnket. A helyszín gyönyörű környezetben található, kis tóval, nagy kerttel, sok fával és virággal, ami rögtön elrabolta a szívünket és az első perctől fogva olyan kellemesen éreztük magunkat, mintha otthon lennénk.

 A ceremónia helyszínéül a kertet választottuk, a fák árnyékában. Fontos volt, hogy a boldogságkapunk az esemény fénypontja legyen, amely előtt megesküdtünk és ami persze gyönyörű háttérként szolgált a fényképeinknek is.

A vacsora és lakodalom a pajtában került megrendezésre, a tó partján. A dekoráció célja az volt, hogy minél inkább adja vissza a természetes környezetet, sok zölddel, pasztell színű virágokkal, és estére fényfüzérrel.

Mivel Írországban élünk, mindent a távolból kellett megszerveznünk. Ehhez arra volt szükség, hogy olyan emberekkel dolgozzunk együtt, akikben 100%-ig megbízunk, illetve akik folyamatosan rendelkezésre álltak a szervezés folyamán. Nagyon örülünk, hogy minden szolgáltatónk kitűnően teljesített, és persze leginkább annak, hogy a dekorációnk csodálatosra sikerült, hiszen bármennyire is gyönyörű a kiválasztott helyszín, annak személyre szabása adja meg igazán minden párnak azt a hangulatot, amelyben élete egyik legfontosabb lépését kívánja megtenni, és amelyre mindig örömmel emlékszik vissza.

Helyszín: Bánó birtok

Fotós: Lövey Réka

Ceremóniamester: Hende Máté