A titok az apró részletekben rejlik.

KAPCSOLATFELVÉTEL

Budapest & Balaton környéke

Email: rovidzsuzsi@gmail.com

Tel.: +(36) 20 395 1549

Rövid Zsuzsi

  •  Referenciák   •  Romantikus esküvő a Sorg villában

Romantikus esküvő a Sorg villában

Lilla és Yang Tajvanon élnek. A távolság miatt Lilla szülei szervezték az esküvőjüket Magyarországon. Lilla édesanyja, Gabi foglalta össze a szervezés ügyes-bajos dolgait.

A kiindulópont a stílushoz Lilla határozott elképzelése volt, hogy romantikus, de egyszerűen kifinomult esküvőt szeretett volna, és a kifinomult volt a lényeg, nem akart elmenni a vintage-csipke-beffőttesüveg irányba. Mivel figyeli a trendeket, a zöld növények, az ásványok, a természetes natúr dekorok tetszettek neki, ebből kellett leszűrni azt, ami illik egymáshoz és a helyszínhez.

E szerint kerestünk helyszínt is, a barokkos kastély, csárda, étterem stb nem jöhetett szóba, inkább erdei helyszín, villa, amiben gondolkodtunk. Nem sok lehetőségünk volt, mert nagyon szűk volt az idő, februárban kezdtük el keresni, mikor hazajöttek. Szinte nulláról kezdtük keresgélni neten először, szempont volt, hogy Bp vagy közeli hely legyen, az ár is lényeges volt. Véletlenül találtam rá a Sorg villára, ami a mediterrán, olaszos, kopottas stílusában nagyon illett az elképzeléshez.

A ruha könnyen ment, azt már Lilla tudta, milyen fazont szeretne, ami jól is áll neki, így az első szalonban kb. 1 óra alatt kiválasztotta. Cipőt később Tajvanon vett egyszerű cipőboltban. Yang ruhája nem volt ennyire egyszerű, mivel venni nem akart (nem tudta volna kihasználni utána) bérelni meg nem lehetett, így végül maradt a vásárlás, az is gyors volt, a menyasszonyi ruhához színben illő öltöny, cipő hamar megvolt megfizethető áron.

Jegygyűrűt nem szerettek volna csak Lillának, azt ő nézte ki még egy webáruházban, megrendelte.

A tortáról is határozott elképzelése volt, már tudta kihez menjünk: Juci készítette, http://fromjuci.hu/ . Februárban ez a 3 dolog volt meg: helyszín, ruha és torta, minden más ránk maradt a szervezésben.

Meghívók, menükártya stb. Lilla tervezése volt, amit Zoli (édesapa) igazított ki. Itthon nyomtattuk, én dekoráltam pecséttel, szalaggal.

Fotó és virág: ezer éve tudtuk, hogy csakis Réka és te lehettek :)(stílus, látásmód, bizalom, maximalizmus…) https://rekakovesdi.hu/, https://rovidzsuzsi.hu/
Videó: Lilla régi ovis barátnője, Laudon Andi, aki már videózott korábban, de ez volt az első esküvői videója. 
Szertartásvezető: Réka és Zoli ajánlása alapján, szintén tökéletes választás volt, Bánhegyi Barbara https://ceremonymaster.hu/, megható, mégsem csöpögős szertartás volt, nem tűnt fel senkinek, hogy nem “igazi” esküvő volt.
A  zene nagy dilemma volt, szintén a stílus miatt, nem akartunk hagyományos lagzit, mulatós zenét, és tartottunk attól, hogy lehet ezt megértetni egy dj-vel vagy zenekarral. Neten találtam rá Török Jánosra, http://www.torokjanos.hu/, aki szintén profi, korrekt szolgáltató, és vette az elképzeléseket, hogy olaszos, laza zenéket szeretnénk, ami illik a helyhez és stílushoz.

Nehéz volt a szervezés, de Lilla maximálisan megbízott bennünk és az ízlésünkben, folyamatosan egyeztettünk vele, és mindennel maximálisan meg voltunk elégedve. Minden szolgáltató szuper volt, profik voltak és maximálisan elégedettetek voltunk. Sokkal jobban éreztük magunkat, mint a saját esküvőnkön, amit szintén mi magunk szerveztünk, de nem sikerült ilyen jól. A vendégektől is folyamatosan kaptuk a visszajelzést, hogy milyen jól érezték magukat, mennyire ízléses volt és nem volt túltolva. 

Meló mellett megszervezni nagy kihívás volt az egész, de élveztük végül is, és nagyon szép emlék maradt. Jó visszagondolni, hogy csak pár óra volt az egész, de mindenki nagyon jól érezte magát.

Helyszín: Sorg villa
Szertartásvezető: Bánhegyi Barbara
Fotó: Kövesdi Réka Fotográfia
Videó: Laudon Andi

Kalligráfia: The Fanatic Calligrapher