A titok az apró részletekben rejlik.

KAPCSOLATFELVÉTEL

Budapest & Balaton környéke

Email: rovidzsuzsi@gmail.com

Tel.: +(36) 20 395 1549

Rövid Zsuzsi

  •  Blog   •  Pinterest vs. valóság

Pinterest vs. valóság

Volt időszak, amikor egy-egy munkánál nagyon nehéz volt a fejemben elképzelt látványt szavakkal lerajzolni az ügyfélnek vagy a menyasszonyoknak. A pinterest segítségével ma már sokkal könnyebb megmutatni és szemléltetni az elképzeléseket. Még ha az nem is szigorúan ugyanaz, de mégis átad egy hangulatot.

Az a nagyobb csapda, mikor nehezen tudunk elvonatkoztatni a fotón látottaktól. Azoknak, akik nem vizuális típusok, ez nem biztos, hogy olyan egyszerű. A másik „probléma”, hogy a fotó nem mindig (nagyon kevés esetben) a valóságot tükrözi. Azt hiszem ezt úgy a legegyszerűbb elmagyarázni, hogy a magazin címlapján szereplő modellek sem úgy néznek ki a hétköznapokban, mint a fotón. Vagyis sok esetben a virágok, díszek egy fotó alkalmára készültek és nem aszalódtak a napon egy egész napot. Van példa valós esküvőkről is, amiknek tényleg magával ragadó látványuk és hangulatuk van.

Többször hallottam már, hogy a pinteresten láttam, akkor azt biztos meg lehet valósítani. Igen, ma már sok minden lehetséges, nagyon jó lehetőségek, helyszínek és szolgáltatók vannak, de a realitás talaján kell maradni. A minőséget meg kell fizetni, még az esküvői szolgáltatók esetében is. Az elég szomorú, amikor egy pinterestről kiválasztott dekorációt kell megvalósítani low budgetből. Na, de van, ami nem csak a pénzen múlik, hanem csak egyszerűen nem lehet megvalósítani. Mindig legyen B terv és rugalmasság, ez nagyon fontos.
Sok szép dolgot lehet találni a pinteresten és nagyon jól lehet inspirálódni, amit egy jó dekorossal meg is valósítható. De nagyon nagyot lehet csalódni, amikor csak a pineteresten keresztül látjuk az esküvőt.

Szerencsére már itthon is csoda esküvők vannak, ami tényleg a valóság, a saját szememmel láttam. És nem kell hozzá pinterest!