A titok az apró részletekben rejlik.

KAPCSOLATFELVÉTEL

Budapest & Balaton környéke

Email: rovidzsuzsi@gmail.com

Tel.: +(36) 20 395 1549

Rendezvény styling

  •  Rendezvény styling

Céges rendezvények vagy kisebb-nagyobb családi események, születésnapok teljeskörű dekorációjának tervezése és megvalósítása.

Minden rendezvényt, úgy a céges eseményeket is hosszas ötletelés előzi meg. A dekoráció megálmodása is a tervezgetés fázisában kezdődik, ami persze függ a rendezvény méretétől.

Többnyire gála vacsorák, fogadások, sajtótájékoztatók, díjátadók, alkalmával készítek dekorációkat és rendezem be a helyszíneket céges ügyfelek kérésére. Sokat dolgozom virágokkal, növényekkel, így azokat előszeretettel csempészem be más tartós díszek mellé. Így telik meg élettel egy üres tér, egy színpad vagy, akár egy szépen megterített asztal. A virágokat szívesen kombinálom színes textilekkel, gyertyákkal, jól megtervezett grafikai elemekkel. A technikusoknak hála pedig, csodaszép fényekkel lehet megvilágítani a kiemelni kívánt dekorációkat.

A fotófal sem maradhat el a legtöbb rendezvényről, így azt is szívesen elkészítem az igények szerint. Azon kívül, hogy a rendezvény egy eseményhez kötött, lehet tematikája is. A hangulatot ezek ismeretében tervezem meg és varázsolok mesevilágot is akár.

A céges rendezvényeken kívül családi események dekorálást is vállalom. Egy kerek születésnap már elég ok egy szépen megtervezett dekorációhoz.