A titok az apró részletekben rejlik.

KAPCSOLATFELVÉTEL

Budapest & Balaton környéke

Email: rovidzsuzsi@gmail.com

Tel.: +(36) 20 395 1549

Esküvő styling

  •  Esküvő styling

Örök szerelem.

Akik ismernek, azok tudják, hogy az esküvős munkák a kedvenceim. Ilyenkor felszínre tör a romantikus énem. Mert ha esküvőről van szó, akkor semmi sem lehet túl sok.

A párokkal először pár e-mail váltás történik, majd sor kerül a személyes megbeszélésekre is. Több egyeztetést követően és helyszínbejárás után alakul ki a végső elképzelés. A külföldön élő párok esetében nagy segítség a videó hívás. Így könnyű leküzdeni a távolságot. A választott helyszín meghatározza az esküvő hangulatát és stílusát. A kitűzött dátum alapján pedig tudok javasolni virágokat, amik abban az időszakban vannak. Holland import virágoknak köszönhetően sok minden elérhető egész évben, de azért vannak korlátok. Ha tehetem és többnyire így van, főleg a tavaszi és nyári esküvői szezonban magyar termesztőktől vásárolok.

A virágokat ezek alapján magam válogatom össze a párok nagy napjára és kötöm egy csokorba vagy készítek belőle díszeket. Fontos, hogy minden esküvő a pár stílusát tükrözze. Ha van a párnak olyan közös hobbyja (pl. utazás, főzést stb.), amit meg lehet jeleníteni a dekorációban, akkor azt szívesen teszem. Mert ettől lesz igazán személyes.

Szeretem a természetes anyagokat, a natúr színeket, de örömmel dolgozom egy elegánsabb, letisztultabb, csillogással teli esküvők dekorációján is. A teljes összhangot a kiegészítőkkel teremtem meg, amit az évek során összegyűjtött kelléktáramból biztosítok. De szívesen tervezek és valósítok meg egyedi elképzeléseket is.

Az összképhez még jó lehet egy ötletes köszönőajándék a vendégeknek, egy szépen megtervezett menükártya vagy ültetőkártya. Már több éve ugyanazokkal a kiváló grafikusokkal dolgozom, akik a pár igényeire szabják a grafikát, megteremtve így a teljes harmóniát.